اخبار, اخبار شبکه

سرویس های جایگزین گوگل فوتوز

سرویس های جایگزین برای گوگل فوتوز پشتیبانی VOIP

شرکت گوگل به کاربران این سرویس تا تاریخ یکم ژوئن ۲۰۲۱ این اجازه را داده است که به صورت رایگان از این سرویس استفاده کنند.هر چیزی که تا قبل از تاریخ گفته شده در فضای ابری این سرویس ذخیره شود جزو فضای رایگان ۱۵ گیگابایتی شما به حساب نخواهد آمد. اما از تاریخ یکم ژوئن ۲۰۲۱ به بعد هر چیزی که توسط شما آپلود شود فضای محمدود شما را اشغال می کند. باید این نکته را در نظر گرفت که این فضای ۱۵ گیگابایتی میان تمام سرویس‌های گوگل مانند جیمیل به اشتراک گذاشته خواهد شد..

این سرویس یکی از بهترین سرویسها در زمینه ذخیره سازی رایگان تصاویر بود که با خبر اعلام شده توسط شرکت گوگا از دست خواهد رفت.

در این مقاله ما قصد داریم تا محصولات دیگر گوگل که توانایی جایگزینی و استفاده از آنها به جای این سرویس وجود دارد را به شما معرفی کنیم با ما همراه باشید.

Google One

گوگل فوتوز

این محصول جایگزین بدی نخواهد بود. این سرویس مقدار قابل توجهی فضا برای ذخیر سازی به شما خواهد داد که هزینه آن چندان کمرشکن نخواهد بود. مشکل موجود به اشترا گذاری فضای ذخیره سازی میان تمام محصولات خواهد بود بنابراین باید حواسان باشد که محصولا دیگر مانند گوگل درایو و جیمیل را به صورت مداوم تمیز کرده تا فضای ذخیره سازی شما هدر نرود.
فیمتهای خریداری فضای ذخیره سازی این محصول به شرح زیر می باشد:
  • ۱۰۰ گیگابایت: ۲ دلار در ماه / ۲۰ دلار در سال (در صورت پرداخت سالانه)
  • ۲۰۰ گیگابایت: ۳ دلار در ماه / ۳۰ دلار در سال
  • ۲ ترابایت: ۱۰ دلار در ماه / ۱۰۰ دلار در سال

نکته دیگری که بد نیست بدانید این است که در صورتی دارای یکی از موبایلهای پیکسل گوگل هستید فضای ابری شما زمانی اشغال خواهد شد که تصاویر اورجینال رت ذخیره کنید در صورتی که کیفیت تصاویر را پایین بیاورید گوگل به صورت رایگان تصاویر شما را ذخیره خواهد کرد این یک مزیت برای کسانی است که به استفاده از موبایل گوگل می پردازند.سرویس های جایگزین گوگل فوتوز

Dropbox

Dropbox دارای هزینه بیشتری نسبت به محصول Google one  می باشد زیرا این محصول تنها یک اشتراک دارد و آن هم ۲ ترابایت در ازای ۱۰ دلار در هر ماه می باشد.این محصول ویژگی های گوگل فوتوز مانند تشخیص چهره برای جستجو میان تصویر  را ندارد اما این محصول دارای مزایایی مانند بکاپ‌گیری خودکار از تصاویر، ویدیوها و اسکرین‌شات‌ها، اسکن مستندات، یک بخش خاص در اپلیکیشن موبایل برای جستجو میان تصاویر و همینطور کنترل دسترسی کامل روی محتوایی که با دیگران به اشتراک می‌گذارید را دارا می باشد.
در این محصول به قایلیتهایی مانند Dropbox Transfer (برای اشتراک‌گذاری فایل‌های حجیم)، Dropbox Password (برای ذخیره‌سازی امن محتوا با استفاده از تمام پسووردهایتان) و Vault (یک احراز هویت چند مرحله‌ای مبتنی بر پین برای فایل‌های مهم) دسترسی خواهید داشت.سرویس های جایگزین گوگل فوتوز

iCloud

گوگل وان که قبلا درباره ی آن بحث کردیم فضای بیشتر با قیمت کمتری را نسبت به iCloud در اختیار کاربران قرار می دهد. اما اگر شما از کسانی هستید که از محصولات اپل استفاده می کنید استفاده کردن از iCloud  اسانتر خواهد بود. شرکت اپل نیز برای کسانی که از فضای ابری راضینیستند یک اشتراک ویژه قرار داده است: ۵۰ گیگابایت فضای ابری ماهانه در ازای۱ دلار.
در فضای iCloud کاربران می توانند مستندات، بکاپ موبایل، پیام‌ها و هر چیزی که در موبایل وجود دارد را ذخیره کرد.
از انجایی که هم گوگل و هم اپل از شرکتهای بزرگ در زمینه تکنولوژی محسوب می شوند اما اگر حریم خصوصی برای شما مهم می باشد شرکت اپل انتخاب مناسبتری خواهد بود. زیرا اپل صرفا بدنبال فروش سخت افزار نیست و دارای قابلیت‌های مبتنی بر هوش مصنوعی در موبایل‌های بوده که منحصرا روی خود موبایل پیاده‌سازی شده است و هیچکس نمی تواند از فایل‌های شما در فضای ابری برای تربیت هوش مصنوعی استفاده کند.سرویس های جایگزین گوگل فوتوز

Amazon Photos

این محصول در واقع هیچ سرویس ذخیره سازی مستقلی را دارا نیست اما شما می توانید با خرید اشتراک Amazon Prime این کمپانی، از یک سرویس «رایگان» و نامحدود برای ذخیره‌سازی تمام تصاویرتان با رزولوشن کامل در اختیارتان استفاده کنید.

شما در صورتی می توانید از فضای رایگان امازون استفاده کنید که در آمازون پرایم عضو شوید.در صورتی که اشتراک خود را تمدید کردید، یا باید هزینه‌ای جداگانه بابت فضای Amazon Drive (با قیمت پایه ۲ دلار در ماه یا ۲۰ دلار در سال در ازای ۱۰۰ گیگابایت) بپردازید یا هرآنچه آپلود کرده‌اید را دانلود کنید تا مجددا در جایی دیگر ذخیره‌شان کنید.

خودتان هاست شوید

می توانید از نرم‌افزارهایی مانند Piwigo ،PhotoStructure یا Lychee استفاده کنید که این نرم افزارها به کارهایی بسیار فراتر از یک فشردن یک دکمه و ثبت نام برای یک سرویس ابری نیاز دارند، اما غیر از سخت‌افزارهای اولیه،به هیچ گونه هزینه ای برای فضای ذخیره نیاز ندارید. همچنین اطلاعات ذخیره شده توسط شما فقط توسط خودتان قابل مشاهده خواهد بود و هیچ کس این امکان راندارد که  اطلاعات شما را نگاه کند مگر اینکه خودتان این اجازه را داده باشید.

دسترسی از راه دور به تصاویر در این روش دشوار بوده، اما راه‌اندازی یک پروسه آرشیو تصویر ساده آنقدرها هم کاری دشوار نیست. برای مثال می‌توانید تمام داده‌هایتان را به صورت مداوم روی یک فضای ذخیره‌سازی محلی بریزید، اما یک کپی از تصاویرتان نیز روی موبایل نگه دارید. وقتی موبایل‌تان داشت پر می‌شد، خیلی ساده قدیمی‌ترین تصاویر را پاک کنید. و همین رویه را دائما و دائما در پیش بگیرید.

برای پشتیانی شبکه و پشتیبانی voip با شرکت تیلاتل در تماس باشید.

بازگشت به لیست

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *