شکایت وزارت دادگشتری امریکا علیه شرکت گوگل پشتیبانی VOIP
علاوه بر شرکت گوگل شکایاتی هم از شرکتهای دیگر مانند مایکروسافت، اپل و فیسبوک در طول سالهای اخیر شده است.شکایت دادگستری امریکا علیه گوگل
جف روزن که دارای سمت معاون دادستانی کل آمریکا می باشد عنوان کرده است که:گوگل دریچه دروازه ورود به اینترنت و غول حوزه تبلیغات در فضای سرچ است. این شرکت از قدرت انحصاری خود در این حوزهها بهره میگیرد که برای رقابت مضر است.
قانون گگذاران و حامیان مصرف کنندگان از مدتها پیش شرکت گوگل را متهم به سوءاستفاده از سلطه خود در جستوجوی آنلاین و تبلیغات کرده اند. همچنین در این پرونده که در دادگاه فدرال واشنگتندیسی برگزار شده است عنوان شده که گوگل با استفاده از درامد خود از تبلیغات و پرداخت هزینه های میلیون دلاری به تولید کنندگان گوشی های هوشمند آنها را مجبور می کند تا در مرورگرهای دستگاه خود موتور جستجو گوگل را به عنوان موتور جستجو پیش فرض استفاده کنند.
دولت امریگا در این مورد عنوان کرده است که کاری که شرکت گوگل انجام می دهد درواقع باعث می شود که رقابت و نواوری در میان استارت آپ ها و رقبای گوگل از بین برود و همچنین کیفیت سرچ افت کند و حافظت از حریم خصوصی و گزینههای جستوجوی جایگزین محدود شود.
وزارت دادگستری امریکا خواهان تمهیداتی همچون تغییرات ساختاری در شرکت گوگل بود و این موضوع را در دادگاه مطرح کرد . این درخواست وزارت دادگستری ایالات متحده امریکا باعث می شود تا به عنوان مثال کسبوکار مرورگر کروم از شرکت گوگل جدا شود.
شرکت گوگل نیز با انتشار توییتی اعلام کرده است که به دفاع از خود می پردازد و در توییت منتشر شده عنوان کرد:شکایت امروز وزارت دادگستری پر از عیب است. مردم به انتخاب خود از گوگل استفاده میکنند و هرگز این کار را از روی اجبار یا اینکه نمیتوانند گزینه دیگری را پیدا کنند، انجام نمیدهند.
حامیان این شکایت شامل 11 ایالت در آمریکا به همراه دادستانهای جمهور خواه بود. اما دادستانهای نیویورک، کلورادو، آیوا، نبراسکا، کارولینایشمالی، تنسی و یوتا در بیانیه ای اهعلام کردند که هنور نتایج آنها در مورد فعالیتهای گوگل مشخص نیست و در صورتی که خواهان شکایت از شرکت گوگل باشند به وزارت دادگستری ملحق خواهند شد.
دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالت متحده امریکا مدتهاست که گوگل را زیر نظر دارد و به بازگوی ادعاهای محافظهکاران را درخصوص رفتار متعصبانه گوگل در قبال محافظهکاران و سرکوب دیدگاههایشان پرداخته است .
روزن بیان کرده است که این رفتار تعصبی گوگل علیه محافظهکاران، موضوع متفاوت و جداگانهای است و با شکایت اخیر در مورد اقدامات ضدرقابتی این شرکت ارتباطی ندارد.
همچنین سالی هوبارد، که از کارشناسان حوزه ضدرقابتی موسسه «اوپن مارکتس» می باشد عنوان کرد: جای تعجب دارد که وزارت دادگستری، بهجای در نظر گرفتن شرایطی برای تغییر رفتار گوگل که اغلب توسط اروپاییها اعمال میشود، نسبت به تغییر ساختار و تجزیه گوگل، رویکردی شفاف را اتخاذ کرده است.
او همچنین در ادامه بیان کرد: طبق رویه مرسوم، جمهوریخواهان درخصوص تجزیه گوگل، مردد هستند. گوگل در این سالها نشان داده که به هیچیک از شرایط و مقررات رفتاری پایبند نیست.
شکایت از گوگل؛ ترفند انتخاباتی ترامپ
بعضی از رسانه ها مانند اشپیگلآنلاین همزمان بودن شکایت علیه گوگل و انتخابات امریکا را تصادفی ندانسته و معتقد است که ایت ترفندی است که ترامپ استفاده کرده تا در بین مردم محبوبیت کسب کند.ترامپ قبلا به حامیان خود وعده داده بود که علیه انحصار غولهای فناوری اقدام خواهد کرد و از قدرت انحصاری و تعیینکننده غولهای اینترنتی همچون شرکتگوگل، فیسبوک، آمازون و اپل خواهد کاست.ترامپ همچنین ادعا کردکه گوگل در انتشار اخبار و اطلاعات نیز اعمال تبعیض کرده است. گوگل ضمن رد این ادعا تاکید کرده بود که کاربران کاملا در انتخاب موتور جستوجو و محتواها مختار هستند.
این موضوع به ترامپ محدود نمی شود و نامزدهای انتخاباتی دیگر مانند الیزابت وارن، از نامزدهای حزب دموکرات وعده هایی را به حامیان خود در این مورد داده بود همچنین وارن قبل از این که از رقابت کنارهگیری کند وعده داده بود تا در صورت پیروزی در برابر قدرت و انحصار شرکتهای بزرگ تکنولوژی بایستد.
توافق اروپاییان در اعمال قوانین سختگیرانهتر بر غولهای فناوری
قدرت و سلطه شرکتهای بزرگ تکنولوژی امریکا باعث ناخشنودی کشور های اروپایی نیز شده است.هبران کشورهای اروپایی مکررا با رگزاری جلسات و شکایات خواهان سختگیری بیشتر و کاهش قدرت بوده اند.اتحادیه اروپا با اشاره به درامد های بالای شرکتهایی مانند امازون و گوگل خواهان پرداخت مالیات بیشتر توسط این شرکتها بوده است .امانوئل مکرون، رئیسجمهوری فرانسه نیز این مالیات را با نام مالیات بر فعالیتهای دیجیتال عنوان کرده است.
همچنین رهبران اتحادیه امریکا خواهان این هستند که قوانین جدیدی مبنی بر تغییر رویه حضور شرکت هایی مانند امازون و اپل تصویب شود تا محصولات داخلی خود بتوانند با محصولات این کشورها رقابت کنند.در بریتانیا نیز قوانینی مبنی بر وادار کردن فیس بوک به اسان تر کار کردن خدمات این شرکت با شبکه های اجتماعی توسط فانون گذاران این کشور در مرحله تدوین می باشد.شرکت گوگل نیز باید با رقبای کوچکتر برخی از داده های جستجوی خود را به اشتراک بگذارد .در کشور المان نیز قانون گذاران این کشور در رابطه با قانونی مبنی بر متوقف کردن برخی رویههای تجاری خاص شرکتهای بزرگ فناوری طی تحقیقات ضدانحصار به بحث پرداخته اند.
بنابراین قانون گذاران اروپایی وارد مرحله ی جیدی شده اند تا بتوانند قدرت شرکتهای بزرگ در زمینه تکنولوژی را کاهش دهند . انها همچنین معتقدند که قوانین حال حاضر مانند قوانین ضدانحصار و اعمال جریمههای سنگین، برای ایجاد تغییر در رفتار شرکتهای اپل، آمازون، گوگل و فیسبوک به اندازه کافی اثرگذار نبوده است؛به همین علت رهبران پایتختهای اروپایی در پی ایجاد قوانین و مقررات جدید می باشند.
برای پشتیانی شبکه و پشتیبانی voip با شرکت تیلاتل در تماس باشید.