VOIP ویژه فروشگاه های زنجیره ای

نحوه ی تعریف داخلی در سیستم ویپ پشتیبانی VOIP

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”13218″ img_size=”full” alignment=”center” parallax_scroll=”no” woodmart_inline=”no”][vc_column_text woodmart_inline=”no” text_larger=”no”]

سیستم VOIP ویژه فروشگاه های زنجیره ای

با پیشرفت تکنولوژی روز ، بسیاری از سازمان‌ها در حال ارتقاء سیستم‌های ارتباطی خود هستند . جالب است بدانید که در ارتقاء ارتباطات مخابراتی، بیشترین این ارتباطات از سیستم‌های قدیمی ، به  VOIP ارتقاء پیدا می‌کنند . ویرا پردازش رامان با استفاده از سیستم پشتیبانی VOIP ، ماژول‌هایی جهت تسریع در انجام فعالیت‌هایی از قبیل کاهش هزینه‌های ارتباطی، بازاریابی، مدیریت مشتریان و… طراحی و آماده سازی کرده است . در این قسمت به شکل اختصاصی به معرفی برخی از امکانات ویژه و خدمات VOIP برای رستوران‌های زنجیره‌ای خواهیم پرداخت ، با ما همراه باشید .

چرا فروشگاه های زنجیره‌ای نیازمند سیستم VOIP هستند؟

رستوران‌های زنجیره‌ای از آن دسته مشاغلی هستند که در صورت عدم وجود تلفن و ارتباط تلفنی با مشتریان، ضربه‌ی زیادی به کسب و کارشان وارد می‌شود. حال با توجه به پیشرفت تکنولوژی در عرصه فناوری اطلاعات و ارتباطات، می‌توان از یک ارتباط تلفنی ساده به عنوان یک راهکار ارتباطی پیشرفته استفاده کرد تا بتوان در راستای گسترش فعالیت‌ها و امور مربوط به رضایتمندی مشتریان، بازاریابی، نظارت و بررسی کیفیت خدمات ارائه شده از سمت سازمان و نهایتا” بررسی عملکرد اپراتورها استفاده نمود .

مشاهده سوابق تماس مشتریان در هنگام تماس

هنگامی که مشتری جدیدی با مجموعه تماس برقرار می‌کند ، صفحه‌ای روی دسکتاپ پرسنل اپراتور سفارش‌گیرنده باز می‌شود تا اطلاعات تماس‌گیرنده و توضیحات مربوطه را وارد سامانه کنند . زین پس در صورت تماس جدید از آن مشتری، در هنگام تماس، صفحه‌ای روی دسکتاپ اپراتورها باز می‌شود که حاوی اطلاعات وارد شده توسط اپراتورها می‌باشد .

هر زمان که بخواهید می‌توانید از کلیه‌ی این اطلاعات ، خروجی دریافت کنید تا در آرشیو اطلاعات مشتریان سازمان همیشه داشته باشید و یا درصورتی که اطلاعات سفارش قبلی از مشتریان دارید، این اطلاعات را به سیستم انتقال دهید .

برای مثال فرض کنیم زمانی که مشتری قدیمی تماس می‌گیرد، روی صفحه‌ی کامپیوتر به ما اطلاعات و آدرس مشتری نمایش داده می‌شود و می‌توانیم زمان آخرین سفارش و حتی لیست سفارش‌ها و حتی جزئیات سفارش‌های پیشین او را بررسی کنیم.

اتصال مرکز تلفن با CRM

در صورتی که رستورانی دارای CRM باشد می‌توان مرکز تلفن VOIP را با CRM ارتباط داد تا مواردی که در بالا ذکر شد به شکل خودکار انجام ‌گردد .

امکان تماس مشتریان با فروشگاه از بستر وب‌سایت رستوران

فرض کنید مشتری داخل وب‌سایت فروشگاه شماست و می‌خواهد سفارش خود را به شما اعلام نماید. در این صورت می‌تواند با کلیک روی گزینه‌ی تلفن، تماس اینترنتی با شما برقرار کند و سفارش خود را به شما اعلام نماید. جالب است بدانید در این سیستم هیچ هزینه‌ای شامل حال طرفین تماس نمی‌گردد و تماس‌گیرنده جهت برقراری تماس، صرفا” نیاز به میکروفون و هدفون (یا اسپیکر) خواهد داشت.

قابلیت دسته بندی مشتریان

می‌توان دسته بندی‌های متفاوتی از مشتریان ایجاد کرد تا هر زمان و به هر دلیلی که می‌خواهید بتوانید با گرفتن خروجی از لیست مشتریان مربوطه، آنان را به صورت منظم در اختیار داشته باشید . (مثلا برای ارسال دعوتنامه برای افتتاح شعبه‌ی جدید و یا اطلاع رسانی در رابطه با مراسمی خاص، به بانک اطلاعاتی از مشتریان ویژه یا احتیاج دارید که به این شکل از قبل آماده در اختیار دارید. )

قابلیت دسته بندی اتوماتیک مشتریان شعب مختلف

فرض کنیم فروشگاه شما دارای چندین شعبه است و کلیه‌ی سفارشات از سمت دفتر مرکزی دریافت می‌شود. زمانی که با تلفن ثابت با فروشگاه شما تماسی حاصل شود، اتوماتیک در سیستم تشخیص داده می‌شود و به اپراتور سفارش‌گیرنده‌ی مربوط به همان شعبه وصل می‌شود و یا اینکه در پروفایل آن مشتری علاوه بر شماره تماس (که اتوماتیک ذخیره می‌شود) منطقه‌ی مسکونی یا اینکه نزدیک به کدام شعبه است ثبت می‌گردد.

ایجاد ارتباط بین شعب و کاهش هزینه‌ها

در صورتی که مجموعه‌ای دارای شعب مختلف باشد می‌توان بین این شعب ارتباط تلفنی ایجاد کرد . فرض کنید یک شعبه‌ در تهران و دیگری در شیراز باشد ، شما می‌توانید با گرفتن داخلی ۲۰۱ با داخلی مدیر شعبه تهران، و با گرفتن داخلی ۳۰۱ با داخلی مدیریت در شعبه شیراز ارتباط برقرار کنید .

حال فرض کنید مجموعه‌ی شما دارای شعبه‌ای خارج از کشور باشد، در چنین حالتی نیز باز هم امکان برقراری ارتباط بین شعب برای شما محیاست!

نکته‌ی قابل تامل آن است که کلیه‌ی این تماس‌ها به شکل کاملا” رایگان انجام می شود!

راهکار نوین کنترل کیفی تلفنی

شما به سادگی می‌توانید در مورد رضایت مشتریان ، به شکل اتوماتیک با آنان تماس برقرار کرده و از آنان در رابطه با موارد مختلف سوالات مربوطه را بپرسید. برای مثال : اگر از کیفیت غذا رضایت دارید عدد ۱ و اگر خیر عدد ۲ را شماره گیری نمایید.

در هر نظرسنجی تعداد سوالات محدودیتی ندارد و در نهایت شما بدون هیچ انرژی انسانی می‌توانید نظرسنجی کامل و جامعی از مشتریان رستوران خود در رابطه با رضایتمندی مشتریان انجام دهید.

سامانه نظرسنجی مشتریان

پس از هر تماس ورودی و ارائه خدمات به مشتریان، هنگامی که اپراتور تلفن را قطع می‌کند، مشتری اتوماتیک به سامانه نظرسنجی وصل می‌شود تا بتواند به کیفیت خدمات دریافتی از آن اپراتور امتیاز دهد . ‌در صورتی که امتیاز داده‌شده ضعیف باشد می‌تواند به پنلی ارتباط داده شود تا دلیل عدم رضایت خود را بیان کند و صدای او ضبط شده و همان لحظه این پیغام ضبط شده و اصل فایل ضبط شده مکالمه برای مدیریت سازمان یا مسئول کنترل کیفیت سازمان ارسال شود .

ارائه گزارشات تماس سازمان در بازه‌های زمانی متفاوت

شما در هر بازه‌ی زمانی می‌توانید کلیه‌ی گزارشات تماس سازمان را رصد کنید .‌ یعنی ببینید طی یک هفته‌ی گذشته چند تماس ورودی، چند تماس خروجی داشته‌اید یا حتی تعداد تماس‌های قطع شده در IVR و یا تماس‌هایی که به دلیل اشغالی داخلی‌ها به داخلی مورد نظر وصل نشده‌اند را رصد کنید . می‌توانید این گزارش را در بازه زمانی متفاوت یا به تفکیک داخلی‌های مختلف داشته باشید .

هر زمان که بخواهید می توانید از کلیه‌ی این اطلاعات خروجی بگیرید تا در آرشیو سوابق اطلاعات تماس رستوران همیشه داشته باشید .

مانیتورینگ آنلاین مرکز تماس و اعلام وضعیت اپراتور

این پنل وضعیت آنلاین داخلی‌ها را به شما نمایش می‌دهد، این بدان معناست که شما امکان رصد این که کدام یک از اپراتور‌ها در حال مکالمه هستند را دارید، اپراتورهای دیگر چه مدت است که مکالمه‌ای نداشتند . همینطور فرض کنید اپراتوری می‌خواهد برای نهار میز خود را ترک کند، ایشان وضعیت خود را به وضعیت نهار تغییر می‌دهد و سوپروایزر به سادگی با ماژول مانیتورینگ متوجه اینکه اپراتور در چه وضعیتی است می‌شود .

ایجاد تماس مستقیم با اپراتورها

از جمله مزایا و خدمات VoIP برای رستوران‌ها می‌توان به قابلیت تماس مستقیم با اپراتور در سیستم VoIP اشاره نمود . فرض کنید مشتریانتان با رستوران شما تماس گرفتتد و یکی از اپراتورها از ایشان سفارش غذا گرفته است ، در صورتی که این امکان فعال باشد ، اگر مجدداً همان مشتری تماس بگیرد، به شکل اتوماتیک به همان اپراتور وصل می‌شود . این امر برای مشتریانتان خوش‌آیند است چرا که با یک نفر همیشه در ارتباط هستند و اپراتور به سادگی در جریان سفارش مشتری خواهد بود.

ایجاد صف مکالمات، تغییرات صف در لحظه و بدون قطعی

برخی اوقات ممکن است یکی از بخش‌ها شلوغ تر از دیگر بخش‌ها باشد و تماس‌های ورودی با آن بخش به گونه‌ای باشد که مشتریان مدت زمان زیادی را باید در صف بمانند تا بتوانند برای پرسیدن یک سوال ساده به یکی از اپراتورهای مربوطه وصل شوند . حال شما می‌توانید به شکل لحظه‌ای یکی از اپراتورهای بخش دیگر را در صفی که شلوغ است وارد کنید تا برای لحظاتی بتواند کمک حال بخش شلوغ باشد و پس از گذراندن زمان شلوغی مورد نظر، دوباره به جایگاه اولیه‌ی خود بازگردد.

امکان ضبط مکالمات

شما می‌توانید کلیه‌ی تماس‌ها با مشتریان را ضبط کنید و از عملکرد پرسنل خود آگاهی بیشتر و دقیق‌تری داشته باشید . همچنین می‌توانید تمامی تماس‌های ضبط شده را در گزارشات تماس و در مقابل هر یک از تماس‌ها ببینید و از تاریخ و ساعت آن تماس نیز مطلع شوید . این فایل‌ها را تا هر زمانی که نیاز داشته باشید می توانید در سرور سازمان نگه دارید .

شنود مکالمات و نجوا

فرض کنید اپراتوری در پاسخگویی به مشتریان ناتوان است ، می‎‌توانید به تماس اپراتور و مشتری اضافه شوید و به گونه‌ای که مشتری صدای شما را نمی‌شنود، اپراتور را راهنمایی کنید تا اطلاعات درست و دقیق به مشتری بدهد، به این امکان “نجوا” می‌گویند . همینطور می‌توانید مکالمه‌ی پرسنل را در لحظه شنود کنید .

در توضیحات و موارد ذکر شده در بالا، به برخی از مزایای کاربردی و امکانات ویپ برای رستوران‌های زنجیره‌ای که می‌توانند پاسخگوی نیاز‌های متداول رستوران‌های زنجیره‌ای باشند اشاره شد . اما با توجه به اینکه سیستم VoIP قابلیت ارتقاء بی‌انتها دارد و برنامه‌نویسان و متخصصین ویپینگ نیز پتانسیل و دانش کافی برای تولید امکاناتی فراتر از امکانات گفته شده در بالا را دارند . در صورتی که نیازی در مجموعه‌ی شما وجود دارد آن را با ما درمیان بگذارید تا به شکل سفارشی آن محصول را برای شما طراحی ، تولید و اجرا نماییم .

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]