در این گزارش قصد داریم تا شما را با زنان ایرانی ای که در زمینه فناوری اطلاعات دارای افتخارات بسزلیی می باشند را به شما معرفی کنیم با ما همراه باشید:
ایسنا در گزارشی نوشته است که زنان با توجه به سختی ها و مشکلاتی که با آن مواجه می باشند دست از تلاش برای رسیدن به رویاهای خود برنداشته اند و با برداشتن گامهای محکم و استوار جمله “ما زنان می توانیم ” را به جهانیان اثبات کرده اند.زنان ایرانی فعال در زمینه فناوری اطلاعات
۱- دلارام کهربایی
دلارا کهربایی که دارای اصالت ایرانی – آمریکایی میباشد و یک دانشمند در زمینه ریاضیات و کامپیوتر است.پروفسور کهربایی به دلیل ارتقا شغلی ،پارسال از شهر نیویورک به شهرک پورک نقل مکان کرد. او در حال حاضر دارای سمت ریاست امنیت سایبری “دانشگاه یورک” می باشد. او همچنین بنیانگذار و مدیر مرکز بین رشتهای امنیت سایبری یورک نیز می باشد.او همچنین استادیار “دانشگاه نیویورک” (New York University) و دانشکده دکتری “دانشگاه سیتی” (City University) نیویورک نیز می باشد.
پروفسور کهربایی بنیانگذار مؤسسه “زنان نیویورک در ریاضیات و محاسبات شبکه” و رئیس شرکت اطلاعات و امنیت “Infoshield” بوده و در حوزه رمزنگاری جبری بعد از کوانتومی، امنیت اطلاعات، دادههای علمی، جبر کاربردی و فناوری بلاکچین پژوهش و تحقیق می کند. مراکزی که از تحقیقات وی پشتیبانی می کنند عبارتند از :وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا (ONR)، مرکز تحقیقات و اکتشافات کانادا (NFRFE)، انجمن علوم آمریکا (AAAS)، بنیاد ملی علوم (NSF) آژانس امنیت ملی (NSA)، انجمن ریاضی لندن، انجمن ریاضی ادینبرو، بنیاد سوئیس، مؤسسه “هنری پوینکر” (Institute Henri Poincare)، انجمن زنان در ریاضیات (AMM) . او همچنین سردبیر مجله “Advances of Mathematics in Communications” می باشد. او دارای بیش از ۷۰ مقاله چاپ شده در نشریههای معتبر علمی و چندین اختراع ثبت شده به نام خود می باشد.
۲-پانتهآ حمزهای
“پانتهآ حمزهای” دارای سمت مدیریت مربوط به بخش “اعتماد و ایمنی” فیسبوک بوده و دارای تجربه ای بیش از 10 سال در زمینه مدیریت محصول و بیشینه ای قوی در زمینه مدیریت برنامههای مهندسی و عملیات پروژه می باشد. دانش و تجربه او یک منبع ارزشمند برای فیسبوک می باشد او دارای مدرک کارشناسی از “دانشگاه بریتیش کلمبیا” (University of British Columbia) می باشد.زنان ایرانی فعال در زمینه فناوری اطلاعات
۳- نگار قورچیان
“نگار قورچیان” (Negar Ghourchian)دارای سمت مدیریت هوش مصنوعی شرکت “فناوریهای هوایی” (Aerial Technologies) می باشد.کری که وی در این شرکت انجام می دهد این است که برای فناوری هسته ای ، راهکارهای هوش مصنوعی را توسعه می دهد.وی دارای تحصیلات آکادمیک در زمینه “یادگیری ماشین” بوده و همچنین به دلیل داشتن ارتباط نزدیک با دانشگاههای سطح بالا موفق به توسعه فناوری هوایی با استفاده از هوش مصنوعی شده است.وی همچنین دارای مدرک دکترای مهندسی برق و علوم کامپیوتر از دانشگاه مک گیل (McGill University) کانادا می باشد. وی در زمینه برنامههای یادگیری ماشین در مدلسازی فعالیتهای انسانی و رفتار به تحصیل پرداخته است.زنان ایرانی فعال در زمینه فناوری اطلاعات
۴- کتی آذرفر
کتی آذرفر دارای سمت رئیس توسعه محصولات شرکت “اریکسون” (Ericsson) می باشد و در زمینه های امور ارتباطات و طراحی و ساخت سیستم پشتیبانی تجاری و عملیاتی در مقیاس بزرگ تجربه های بسیاری دارد و همچنین در زمینه هایی مانند معماری ارشد، مهندسی و موقعیتهای مدیریت توسعه به کار پرداخته است.
اریکسون شرکت چند ملیتی بوده که در زمینه تجهیزات مخابراتی کار می کندو این شرکت در سال 1876 به وسیله ی شخصی به نام “لارس مگنوس اریکسون” تاسیس شد. این شرکت در ابتدا در زمینه تعمیرات تجهیزات تلگراف مشغول به فعالیت بود و با ساخت قطعات دستگاههای تلفن و سیستمها و تجهیزات تلفنخانه شروع به انجام فعالیتهای تولیدی کرد.این شرکت در استکهلم حضور پررنگی را دارا می باشد که همین امر سبب شده تا این شهر بتواند گسترش یابد و به یکی از مراکز تکنولوژی اطلاعات در اروپا تبدیل شود. این شرکت در حال حاضر یکی از بزرگترین شرکتهای تولیدکننده سیستمهای ارتباطی و مخابراتی بوده که خدمات فناوری اطلاعات را نیز ارائه می دهد. همچنین یکی از اصلیترین بازیگران در صنعت شبکههای تلفن همراه و سیستمهای چندرسانهای اینترنتی در اروپا می باشد.
۵- نگار رستم زاده
نگار رستم زاده ، دانشمند تحقیقاتی شرکت “Element AI” می باشد و در زمینه رایانه و یادگیری چند وجهی به فعالیت می پردازدو وی دارای مدرک دکترا از دانشگاه تورنتو (University of Trento) ایتالیا می باشد . او همچنین در زمات تحصیل در مقطع دکترا در “میلا یا مؤسسه الگوریتمهای یادگیری مونترال” (Montreal Institute of Learning Algorithms) به مدت بیش از 2 سال به فعالیت پرداخت. همچنین به کار در آزمایشگاههایی مانند آزمایشگاه “Multimedia and Vision” “دانشگاه کوئین مری لندن” (Queen Mary University of London) و گروه تحقیق و ماشین اطلاعات گوگل پرداخته است.
برای پشتیانی شبکه و پشتیبانی voip با شرکت تیلاتل در تماس باشید.