کاربرد پچ پنل در زیر ساخت شبکه

در این مقاله قصد دایم تا شما را با یکی از تجهیزات شبکه به نام پچ پنل آشنا کنیم با ما همراه باشید:

امروزه با توسعه فناوری اطلاعات، تقریبا برقراری اتصالات درون شبکه ای بدون سیم امکان پذیر است. با این حال برای بهره گیری از اینترنت پایدار و با سرعت بیشتر، به یک شبکه سیمی نیاز خواهید داشت. با اتصال تعداد زیادی دستگاه به سرور، این شبکه سیمی به مدیریت بیشتری احتیاج پیدا می کند. پچ پنل وسیله ای است که در این مسیر به شما کمک و گسترش زیرساخت های کابل کشی شبکه را تسهیل می کند. در این مقاله با این دستگاه مهم در توسعه شبکه ها آشنا خواهیم شد.

پچ پنل

پچ پنل در واقع برای مدیریت شبکه سیمی به شما کمک خواهد کرد. پچ پنل یکی از تجهیزلت جانبی شبکه می باشد و به مدیریت تعداد مشخصی پورت، اتصال کابل های ورودی و خروجی می پردازد.در واقع با زیاد شدن تعداد دستگاه ها و اتصالات به سرور استفاده از پچ پنل در در مدیریت این اتصالات و گسترش شبکه شما بسیار کارآمد خواهد بود همچنین با وجود پچ پنل دیگر نیاز نیست تا اجزای شبکه به صورت مستقیم به سوییچ متصل شوند.

کاربردهای پچ پنل

کاربرد پچ پنل

پچ پنل در واقع یکی لز تجهیزات پسیو شبکه می باشد که با استفاده از آن می تواند دستگاههای مختلف را در شبکه متصل کرد. پچ پنل درواقع یک برد ایستا می باشد که با استفاده از آن گره ها به سوییچ ها و…. متصل می شوندوهمچنین با استفاده از پچ پنل موارد زیر را می توان راحتتر به انجام رسانید:

اتصال آسان قطعات مختلف

پیکربندی

پیدا کردن کابل مناسب

اتصال و جداسازی کابل جدید

مزایای پچ پنل

پچ پنل دارای مزایای بسیاری می باشد که به توضیح این مزایا خواهیم پرداخت:

توسعه سریع و راحت شبکه

به کمک پچ پنل با اضافه شدن پرسنا جدید شما قادر هستید تا شبکه خود را گسترش دهید همچنین کابل کشی در میان گره ها نیز با استفاده از پچ پنل آسان خواهد بود.

مزایای استفاده از پچ پنل
کاهش هزینه های راه اندازی شبکه

پچ پنل خا از قطعات مشابه به خود ارزانتر بوده و چون در نزدیک گره های شبکه می باشند تعداد کابلها را کاهش داده و در نتیجه باعث کاهش هزینه ها خواهند شد.

عیب یابی آسان تر در شبکه

از آنجایی که در پچ پنلها مسیر اتصال هر گره به پنل مشخص می باشد در نتیجه عیب یابی مربوط به شبکه راحتتر انجام خواهد پذیرفت

کاهش خطرات قطع و وصل دستگاه در شبکه

از انجایی که در پچ پنل شما قادر هستید تا بدون هیچ گونه تماسی به دستگاههای اصلی در شبکه یک گره را حذف یا اضافه کنید در نتیجه خطرات مربوط به قطع و وصل شدن دستگاهها کاهش می یابد.

 انواع پچ پنل

در تقسیم بندی پچ پنل ها عواملی مانند عوامل زیر مهم می باشند:

تعداد پورت

نوع کابل

ماژولار یا غیرماژولار انواع مختلف پج پنل

 تعداد پورت های پچ پنل

پچ پنل بر اساس تعداد پورت به سه نوع تقسیم بندی می شود که شامل : 12، 24 و 48 پورتخواهد بود.

پچ پنل های اترنت با کابل های مسی در برابر فیبر نوری

اگر بخواهید اتصالات مربوط به اترنا را در یک شبکه محلی راه اندازی کنید باید از از پچ پنا مسی استفاده کنید و کابلهایی که برای این پچ پنلها مورد استفاده قرار می گیرند عبارتند از :کابل های Cat5e، Cat6 و Cat6a

همچنین برای کابلهای فیبر نوری باید از پچ پنل فیبر نوری استفاده شود پچ پنلهای فیبر نوری در نوع بوده که شامل:تکی (Simplex) و دوتایی (Duplex)می باشند که ازنوع تکی برای شبکه های کامپیوتری و از نوع دوتایی برای شبکه های مخابراتی استفاده خواهد شد.

پچ پنل ماژولار و غیر ماژولار

د نوع ماژولار  انواع پورت های مالتی مود و سینگل مود کنار هم قرار خواهند گرفت و در صورتی که یکی از پورتها با مشکل مواجه شد به تعئیض کامل پچ پنل نیازی نخواهد بود  در صورتی که در نوع غیر ماژلار کاملا برعکس بوده و نیاز به تعویض پچ پنل می باشد.

مدیریت شبکه به کمک پچ پنل

 

برای پشتیانی شبکه و پشتیبانی voip با شرکت تیلاتل در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *