بهین ارتباط هوشمند تیلا
021-91002727

معرفی و نحوه ی کار PSTN

در واقع PSTN مخفف public switched telephone network و بوده و دارای معنی شبكه تبدیل تلفن عمومي بستر شبکه ای بوده که به وسیله اپراتورهای تلفن همراه و مخابران پیاده سازی خواهد شد.این شبکه هم به صورت محلی و هم به صورت کشوری و جهانی قابل استفاده می باشد .

از این شبکه می توان هم برای اتصال تماس بین دو تلفن ثابت و هم برای برقراری ارتباط بین دو تلفن همراه استفاده کرد.امروزه به دلیل وجود کابلهای نوری مکالمات تلفنی با کیفیت بهتر و بالاتر ارائه شده و همچنین تماسهای ماهواره ای نیز به قابلیتهای این سبکه اضافه شده است.

هدف اولیه پیاده سازی این سیستم تلفنی برقراری ارتباط بین دو تلفن ثابت بوده و مکالمه بین دو شخص با تلفن ثابت بدین صورت بود ابتدا باید کابل کشی بین دو نقطه مبدا و مقصد صورت می گیرفت و این کابلها را به شبکه عمومی PSTN متصل می کردند.

نحوه کارکرد شبکه PSTN

حال می خواهیم شما را با نحوه ی کارکرد شبکه PSTN  آشنا کنیم:

ابتدا به وسیله شخص تماس گیرنده شماره تلفن در مبدا گرفته می شد این شماره به ساختمان مرکزی PSTN  یا مخابرات فرستاده می شد و سپس در مخابرات این شماره مورد بررسی قرار می گرفت و سپس به تلفن مقصل انتقال داده می شد.قبلا این مراحل به صورت دستی صورت می گرفت اما امروزه این مراحل به صورت خودکار انجام خواهد پذیرفت بدین صورت که سیستم به صورت خودکار به بررسی خودکار شماره های موجود در سیستم می پردازد و بعد از پیدا کردن شماره مقصد تماس را به تلفن مقصد متصل خواهد کرد.

این شبکه با پیشرفتهایی که کرده امروزه به صورت شبکه تلفنی ویپ درآمده است. شبکه تلفنی ویپ از IP استفاده می کند و در بستر شبکه می باشد و این قابلیت را دارد که تماس ها را به صورت دیجیتال و با کیفیت بالا متصل کند.امروزه  شبکه های اینترنتی جایگزین شبکه کابلی PSTN  شده و تلفن های ویپ قابلیت پیاده سازی در شبکه جهانی اینترنت را دارا می باشد و از مشکلات و محدودیت های کابل کشی بدور می باشد.

سیستم تلفنی ویپ دارای مزایایی از قبیل زیر می باشد:

هزینه راه اندازی پایین

کیفیت بالای مکالمات

سیستم کنفرانس

مکالمه همزمان با چند نفر

نرم افزاری بودن کل شبکه تلفنی است

امکان ارتقای نرم افزار

کمتر شدن سخت افزار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *