در این مقاله قصد داریم تا شما را با کابلهای کواکسیال آشنا کنیم با ما همراه باشید:
انواع کابلهای کواکسیال
همانطور که می دانید در شبکه انتقال اطلاعات و داده ها از طیق کابلها انجام می گیرد. این کابلها انواع مختلفی دارد که یکی از آنها کابلهای کواکسیال می باشد.کبلهای کواکسیال دارای لایه عایق داخلی بوده که رسانای داخل کابل را محصور می کندهمچنین این کابل دارای سپر بافته و غلاف دزر لایه های سوم وچهارم نیز می باشد.این کابل دارای ظاهری گرد و ضخیم می باشد.
حمل سیگنالهای الکترومغناطیسی بر عهده هادی مرکزی کابل بوده و براساس این هادی مرکزی این کابلها به دو نوع تک هسته ای و چند هسته ای تقسیم بندی می شوند. سپر بافته نیز وظیفه محافظت از سیگنال ها در برابر تداخل و نویز خارجی را برعهده دارد.
انواع کابل های کواکسیال
کابلهای کواکسیال انواع مختلفی دارند که عبارتند از :
کابل کواکسیال RG-6
کابل کواکسیال RG-11
کابل کواکسیال RG-59
کابل کواکسیال RG-6
این کابل دارای کیفیت پایینی بوده که بر روی تصویر دریافتی و صدای خروجی از تلویزیون تاثیر خواهد گذاشت از این کابلها برای انتقال سیگنالهای اینترنتی و تلویژیون استفاده خواهد شد.
کابل کواکسیال RG-11
این کابلها قادر به انتقال سیگنالهای HD می باشند.
کابل کواکسیال RG-59
برای راه اندازی دوربینهای مداربسته از این نوع کابلها استفاده خواهد شد. این کابلها قادر به انتقال سگنال در مسافتهای طولانی می باشند.
مزایای کابلهای کواکسیال
- هزینه سیم کشی ارزان
- نصب و پیکربندی آسان
- گسترش راحت کابل های کواکسیال
- مقاومت خوب در برابر تداخل الکترومغناطیسی
- دوام بالا در برابر عوامل تهدید کننده سلامت کابل
بهترین جایگزین برای کابل های کواکسیال در شبکه سازی چه نوع کابلی می باشد:
همانطور که می دانید کابلهای کواکسیال به دلیل استفاده از سیم های مسی دارای سرعت کم بوده و همچنین وزن بالایی دارند . بهترین جایگزین برای کابلهای کواکسیال ، کابلهای فیبر نوری می باشند زیرا این کابلها دارای سرعت بالاتری می باشند اما شما باید بتونید با توجه به توپولوژی شبکه خود میان پهنای باند و هزینه پرداختی توازن ایجاد کنید تا بهترین انتخاب را برای کابل شبکه داشته باشید.
برای پشتیانی شبکه و پشتیبانی voip با شرکت تیلاتل در تماس باشید.