انواع Trunk در ایزابل

انواع Trunk در ایزابل

انواع Trunk در ایزابل : در این مقاله قصد داریم تا شما را با Trunk و انواع آن در نرم افزار ایزابل آشنا کنیم با ما همراه باشید:

مفهوم ترانک

همانطور که می دانید در شبکه در صورتی که بخواهید Vlan ها را به یکدیگر ارتباط دهید باید از ترانک استفاده کنید . اما توجه به این نکته ضروری است که مفهوم ترانک در مراکز تلفنی و مخابرات متفاوت و به معتی مسیرهای اتصال می باشد که این مسیرهای ارتباط در شبکه های یک به چند اتفاق می افتد.

در این شبکه ها تعداد مسیرها به تعداد کاربران نبوده و تنها تعداد معقولی برای آن در نظر گرفته خواهد شد.

نحوه ی انجام تنظیمات ترانک در ایزابل

برای اینکه بتوانید تنظیمات مربوط به ترانک را در نرم افزار ایزابل انجام دهید باید ابتدا گزینه PBX  را از منوی سمت چپ برگزینید سپس گزینه PBX Configuration را انتخاب کرده و در منوی باز شده گزینه Trunk را پیدا کرده و انتخاب نمایید.

انواع Trunk در ایزابل

بعد از انتخاب گزینه Trunk در پنجره باز شده باید برای ساخت یک Trunk  بر روی گزینه Add Trunk  کلیلک کرده و نوع ترانکی را که خواهان ساخت و ایجاد آن می باشید را انتخاب کنید.

انواع Trunk در ایزابل

حال در این قسمت قصد داریم تا شما را با انواع ترانک موجود در نرم افزار ایزابل آشنا کنیم:

انئاع ترانک به شرح زیر می باشد:

Sip Trunk : این نوع از ترانک بسیار پرکاربرد بوده و پروتکلهای متنوعی از این نوع ترانک پشتیبانی خواهند کرد.

DAHDi Trunk : در صورتی که نرم افزار ایزابل شما دارای یک کارت تلفن یا ماژول FXO باشد شما می توانید از این نوع ترانک استفاده کنید.

IAX2 Trunk : در صورتی که بخواهید دو سرور مبتنی به استریسک را به یکدیگر متصل کنید می توانید از این نوع ترانک استفاده کنید زیرا این نوع ترانک قادر به استفاده از پروتکل اختصاصی استریسک  IAX ورژن ۲ می باشد

ENUM Trunk :کاری که این ترانک قادر به انجام آن می باشد این است که مانند DNS عمل کرده و شما می توانید شماره تلفن را به سرور داده و سرور به شما مسیر اتصال SIPرا باز خواهد گرداند.

مثالی که می توان برای این نوع ترانک زد این است که به عنوان مثال اگر شما شماره تلفن 43000660 را به سرور ENUM  ارسال کنید مقدار  SIP:1234@pbx.com:5060 را به شما برگرداند شما قادر خواهید بود از طریق ادرس گفته شده با شماره تلفن درخواستی خود بوسیله ارتباط SIP  ارتباط برقرار کنید.با استفاده از این ترانک شما می توانید در هزینه های سازمان صرفه جویی کنید.

DUNDi Trunk : این ترانک مانند Enum  بوده  و تنها تفاوتی که با Enum  دارد این است که جستجوی مسیر تنها در دستگاهایی که در یک گروه خاص قرار گرفته شده اند صورت خواهد گرفت

Custom Trunk :  این حالت زمانی استفاده می شود که بخواهید ترانک مورد نظر خود را ساخته و بتوانید با دیگر سیستمها ارتباط برقرار کنید.

همانطور که می دانید برای راه اندازی سیستم Voip خود می توانید از شرکتهایی که کار پشتیبانی Voip را انجام می دهند کمک بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *